Zavolejte nám

+420 604 214 653

Zajišťujeme pro vás kompletní elektroinstalaterské služby

Zajištění elektroinstalačních prací

Můžete očekávat spolehlivost, která se projevuje mnohaletým bezproblémovým provozem, a odbornost přesahující standardní elektroinstalace. Naším cílem je nejen splnit, ale i překonat vaše očekávání. S námi profesionální přístup nekončí na prahu vašeho domu.

Elektroinstalace

Kompletní elektroinstalace

Realizujeme profesionální elektroinstalace, které zvyšují komfort vašeho každodenního života. Ačkoli jsme odborníci na složité projekty, klademe důraz i na správnou instalaci zásuvek, vypínačů a osvětlení ve vašich prostorech.

Elektroinstalace

Strukturovaná kabeláž

V rámci strukturované kabeláže poskytujeme komplexní datová řešení od návrhu až po montáž. Specializujeme se na kompletní sítě a přepojení serveroven, zajišťujíc vše od základní instalace až po detailní finální zapojení.

Elektroinstalace

Elektroinstalační materiál

Nabízíme kompletní sortiment elektroinstalačního materiálu, abychom zajistili, že vaše projekty budou dokončeny od začátku až do konce. Všechny potřebné komponenty máme skladem, což garantuje rychlou a spolehlivou realizaci vašich projektů.

Elektroinstalace

Výroba rozvaděčů

Jsme specialisté ve výrobě rozvaděčů pro distribuci elektrické energie. Naše produkty jsou navrženy podle nejnovějších standardů a zkušeností, aby poskytovaly spolehlivé řešení pro vaše potřeby.

Elektroinstalace

Zajištění revize

Pečlivě provádíme revize vašich elektrických systémů s cílem zaručit jejich bezpečnost a optimální funkčnost. Naším hlavním zájmem je zajistit, aby vaše instalace plně odpovídala všem normám a vašim individuálním požadavkům.

Elektroinstalace

Hromosvody

Instalujeme a udržujeme systémy hromosvodů s cílem zajistit maximální ochranu vašeho majetku před neočekávanými vlivy přírody. Spolehlivost a bezpečnost jsou pro nás na prvním místě.

Máte zájem o eletkroinstalatérské služby?

Kontaktujte nás
pro více informací